fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Щом така и така ще мислиш, мисли на едро.
Доналд Тръмп

Добре че имах застраховка, когато… ми сложиха байпас едва на 45 години

Продължаваме да получаваме на електронната поща истински истории от наши клиенти. Те споделят за случаите, в които застраховката, сключена със съдействието на GlobalLife, им е помогнала да посрещнат по-леко труден момент в своя живота. 

“На 45 години съм и смятах, че съм в добро здраве. Придружих моя близка за преглед при кардиолог. Лекарят се съгласи да прегледа и мен, профилактично. За моя най-голяма изненада изследванията ми показаха, че спешно трябва да се подложа на сърдечна операция за слагане на байпас. 

Това обърна живота ми буквално за секунди. От активен и работещ човек се превърнах в такъв със сърдечно заболяване, операция и принуден да водя нов, по-бавен начин на живот. 

Имах сключена застраховка живот от 10 години, която покриваше и тежки заболявания, каквото беше моето изненадващо кардиологично състояние. 

След успешната операция получих и цялата сума по застраховката си в размер на 10 хиляди евро. Това значително облечки бюджета ми, утежнен от разходите по рехабилитация и невъзможността да се върна веднага на работа. 

Щастлив съм, че си направих застраховката навреме!”

Изпращайте ни и вашите истории на тема “Добре че имах застраховка, когато...” на 

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.