fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Цената на величието е отговорността.
Уинстън Чърчил

Добре че имах застраховка, когато… ми сложиха байпас едва на 45 години

Продължаваме да получаваме на електронната поща истински истории от наши клиенти. Те споделят за случаите, в които застраховката, сключена със съдействието на GlobalLife, им е помогнала да посрещнат по-леко труден момент в своя живота. 

“На 45 години съм и смятах, че съм в добро здраве. Придружих моя близка за преглед при кардиолог. Лекарят се съгласи да прегледа и мен, профилактично. За моя най-голяма изненада изследванията ми показаха, че спешно трябва да се подложа на сърдечна операция за слагане на байпас. 

Това обърна живота ми буквално за секунди. От активен и работещ човек се превърнах в такъв със сърдечно заболяване, операция и принуден да водя нов, по-бавен начин на живот. 

Имах сключена застраховка живот от 10 години, която покриваше и тежки заболявания, каквото беше моето изненадващо кардиологично състояние. 

След успешната операция получих и цялата сума по застраховката си в размер на 10 хиляди евро. Това значително облечки бюджета ми, утежнен от разходите по рехабилитация и невъзможността да се върна веднага на работа. 

Щастлив съм, че си направих застраховката навреме!”

Изпращайте ни и вашите истории на тема “Добре че имах застраховка, когато...” на 

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.