fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Възможностите съществуват, за да се възползваме от тях.

3 стъпки за силен старт в живота

Е, това беше. Последният училищен звънец (макар и само виртуално в тази наистина специална година) вече се чу и пред теб е морето от възможности, които днешният свят предлага.

Сигурно имаш идея какво искаш да учиш, сигурно мечтаеш за професия и имаш ясни цели. Това е хубавото на вашето поколение – яснотата на желанията и възможностите да ги постигнеш.

Или пък още се колебаеш и нямаш ясна идея накъде да поемеш. Това също е напълно разбираемо предвид наистина огромния избор пред теб.

И в двата случая си супер. Можеш да се впуснеш напред и да сбъдваш мечтите си. Можеш да се огледаш, да пробваш различни възможности и да си дадеш време да разбереш какво точно искаш в живота си.

В която и група да попадаш, ти пожелаваме “На добър час!” и ти предлагаме нашите 3 ценни съвета за силен старт в живота.

Открий страстта си я превърни в професия

Живеем във време, в което пари се изкарват по хиляди начини. Най-приятните от тях обаче са от дейности, които ни създават истинско удовлетворение. За да живееш спокойно и щастливо, помисли добре кои са нещата, които би правил, дори и без пари, и се опитай да ги превърнеш в професия.

Не мисли веднага за ютуб-канал или профил в Инстаграм. Вече има достатъчно такива. По-скоро издигни хобито си на професионално ниво. Ако пееш добре, запиши се в консерваторията. Ако обичаш компютърните игри, научи се да ги създаваш. Ако обичаш да си център на вниманието, стани преподавател.

Може да не успееш веднага, но не спирай да търсиш твоята истинска страст, не спирай да експериментираш и да търсиш. Когато намериш онова, което да те кара да се събуждаш с усмивка всяка сутрин и да започваш деня си с нетърпение, няма да работиш и ден. Просто ще печелиш от страстта си.

Направи си застраховка “Живот”

Да, какво друго да каже един застрахователен брокер, мислиш си ти. 

Но застраховката “Живот” не е продукт като останалите, които купуваш и след месец спираш да ползваш. Застраховката е начин да си направиш ценен подарък на самия себе си за дълги години.

Колкото по-рано започнеш да спестяваш пари за себе си, толкова повече ще имаш в бъдеще. 

Когато спестяваш в застраховка “Живот”, трудно ще се поддадеш на изкушението да „дръпнеш“ от спестяванията си за нещо, което ти се иска „тук и сега“.

Освен това, в случай на настъпване на застрахователно събитие (ако се разболееш или стане някаква злополука), няма да има нужда да харчиш от собствените си пари за лечение. А ако планираш да имаш дете, може си спестиш разноските около бъдещо раждане. Застраховката ще покрие всички тези разходи.

А след 30 години, когато вече собствените ти деца ще завършват училище или пък ще покоряваш поредния кариерен връх, ще получиш финансов бонус от своето 20-годишно „Аз“ - спестената сума от застраховката.

Поддържай контакт с възможно най-много хора

Най-големият капитал, най-силният извор на щастие и удовлетворение са отношенията ни с хората. Сигурни сме, че няма нужда да убеждаваме във важността на приятелството, просто не спирай да общуваш с хората, на които държиш, само защото вече няма да се виждате всеки ден в клас.

С времето към приятелствата ще се прибавят и бизнес-отношения. А когато работиш с хора, на които имаш доверие, всичко е много по-лесно.

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.