fbpx
fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Провалът е просто шанс да започнеш отначало, този път по-интелигентно.
Хенри Форд

Инвестиционно животозастраховане

investicionno jivotozastrahovaneАко желаете да формирате лична инвестиция, при която сами да решавате къде да бъдат вложени Вашите пари, комбинирана с ефективна защита срещу непредвидени събития за дълъг период от време – решението е застраховка “Живот”, свързана с инвестиционен фонд.

Това е комплексен застрахователен продукт, който съчетава в себе си застраховка живот, разнообразни защити при злополуки и заболявания и възможност за инвестиране на вашите средства на световните капиталови пазари.

Застраховката предлага достъп до професионално управлявани инвестиционни фондове с огромни капитали, които не са достъпни за малки инвеститори и физически лица.
Получавате лична (инвестиционна) сметка и със средствата по нея придобивате дялове в инвестиционните програми на световните лидери в бранша.
Имате възможност за извънредни вноски, които също се инвестират и така увеличавате средствата по Вашата инвестиционна сметка.

За повече информация и безплатна консултация, моля потърсете ни чрез формата за заявка

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.