fbpx
fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Дори хората, които твърдят, че всичко е предопределено и ние нищо не можем да направим, за да го променим, дори и те се оглеждат, преди да пресекат улицата.
Стивън Хокинг

ИНДУСТРИАЛЕН ПОЖАР

Застраховка Индустриален пожар е предназначена за предприятия в сферата на корпоративния бизнес. Тя предоставя защита за големи производствени рискове, които съпътстват тези дейности.

Застраховката покрива нанесени вреди на недвижими имущества – административни или производствени сгради, и движими имущества – машини, съоръжения, оборудване, стопански инвентар, стоково-материални запаси.

Обект на застраховката е имущество на стойност над 1 000 000 лв.

Основните рискове, които покрива полицата са:

  • пожар, експлозия, имплозия, удар от летателно тяло;
  • природни бедствия;
  • авария на водопровод;
  • земетресение;
  • злоумишлени действия и др.

Големите индустриални производства, могат да договорят в допълнение и покритие и за:

  • авария на машини – покритие за материално увреждане на застрахованите машини и съоръжения в резултат на всяко внезапно, случайно и непредвидимо събитие, поради което същите не са в състояние да изпълняват своето предназначение и се нуждаят от ремонт или подмяна;
  • прекъсване на дейността – покритие за загуба на печалба, произтичаща от прекъсване или нарушаване на стопанската дейност на застрахования, в резултат на настъпила имуществена вреда.
Чрез сключване на застраховката предприятията си осигуряват максимална защита на своето имущество срещу внезапни събития, като си гарантират сигурност и непрекъснатост на производствения процес.

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.