fbpx
fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Нищо не е по-скъпо от пропуснатата възможност.
Х.Джаксън Браун

ИМУЩЕСТВО НА МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС

Застраховка Имущество на малък и среден бизнес е предназначена за физически и юридически лица, които притежават имущество със стопанско предназначение. С нея могат да бъдат застраховани както собствени, така и наети или отдадени под наем движими или недвижими имущества.

Застраховката е подходяща за дружества с непроизводствена дейност (търговски обекти, складове, офиси, кабинети на лица със свободни професии) или дружества с нискорискова производствена дейност.

Обект на застраховката е имущество на стойност до 1 000 000лв.

Клиентите могат да избират от предварително изготвени пакети с покрити рискове или самостоятелно да групират рисковите покрития, съобразно своите потребности за получаване на оптимална защита на застрахованото имущество.

Полицата е надеждно средство, чрез което малкият и среден бизнес може да защити своя капитал от непредвидени събития и да подсигури нормалното протичане на работния си процес.

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.