fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Ако чакаш да се подготвиш перфектно, никога няма да станеш добър в това, което правиш.

Граве България

Застраховането на ваша страна!

Grazer Wechselseitige Versicherung AG (GRAWE)
Основаването на GRAWE през 1828 г. е тясно свързано с дейността на Ерцхерцог Йохан - по-младия брат на първия австрийски кайзер Франц I. Дружеството е създадено с решение на кайзера като "Имперско привилегировано взаимоспомагателно дружество срещу пожар", т.е. като сдружение за взаимопомощ при пожар.

След застраховките срещу пожар (1828), застраховките на мебели (1873) и застраховките на стъклописи (1877) през 1909 година в дейността на дружеството като четвърти дял е включена и застраховката срещу градушка. През 1913 година, последната преди войната, GRAWE достига върха на своето тогавашно развитие.

През 1938 година в портфейла на дружеството влизат и застраховките Злополука, Гражданска отговорност и Каско. В периода след 1945 г. някогашното взаимоспомагателно дружество срещу пожар се превръща в модерна застрахователна компания.

През 1972 GRAWE прави и последната значима крачка при навлизането в различните застрахователни области като включва животозастраховането в своята дейност. Оттогава дружеството предлага на своите клиенти почти всички важни застрахователни продукти и по този начин им гарантира сигурност и защита във всякакви ситуации.

Чрез създаване на дъщерни застрахователни дружества, чрез закупуване на дялови участия в банки, на недвижимо имущество и инвестиционни дружества, GRAWE се превръща в един от водещите застрахователни и финансови концерни в Австрия.

В продължение на 190 години, GRAWE не само устоява на световните войни, икономически рецесии и кризи, но и претърпява неимоверно развитие.
190 годишна Традиция и Сигурност!

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.