fbpx
fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Не позволявай на Миналото да отнеме енергията ти за Днес.

Кариери

ВСЕКИ УСПЯВА С НАС!

GlobalLife е застрахователен брокер с доказана работеща бизнес-система за успех. Тя е създадена със сътрудничеството на най-стабилните в световен мащаб финансови концерни и застрахователни компании с повече от 100 годишен опит в областта на грижата за човешкия живот и стабилните инвестиции.

С помощта на Global Life Business Academy изграждаме и поддържаме многостепенна система за обучение на консултанти и мениджъри в сферите на комуникацията, продажбите, психологията, личностното развитие, ръководни умения и много други.
Системата за кариерно развитие на GlobalLife позволява на всеки човек да създаде и развие успешен собствен бизнес, като същевременно повишава и личните си компетенции и качества. Успехът на тази система се дължи на принципите на активност, екипност, развитие на лидерски умения и мултипликация. С бизнес-системата на GlobalLife Вие можете да започнете да печелите от първия ден и за една година да направите успешна кариера с непрекъснато увеличаващи се доходи. Тази система е подходяща за всеки човек със свободна мисъл, предприемчив дух и желание за професионални успехи и финансова независимост.

С нас Вие сами направлявате и организирате своята кариера, избирате свободно с кого да развивате бизнеса си, планирате графика и доходите си.

Ние Ви осигуряваме пълна подкрепа и полезни съвети от изявени специалисти в областта през цялото време, без да изпадате в зависимостта на работното място. Същевременно имате възможност да изградите мрежа от колеги и приятели – Ваш личен бизнес актив, с помощта на който бизнесът Ви непрекъснато да се развива, а доходите Ви прогресивно да се увеличават.

В GlobalLife подкрепяме развитието на кариерата на всеки консултант във всеки един момент.
Ние Ви предоставяме актуална информация и нови знания, помагаме Ви да развиете необходимите лични качества, за да придобиете професионални умения, да изградите успешен, стабилен и дългосрочен собствен бизнес до постигане на финансов просперитет.
На Ваше разположение е Ваш личен електронен офис, до който имате достъп 24 часа в денонощието – да правите справки и следите развитието на бизнеса си, Вашите постижения, хонорари и успехите на екипа си.
Специално за Вас създадохме и електронна система за обучение, която можете да ползвате по всяко време, от любимото ви електронно устройство, навсякъде по света.
Присъединете се към нас и създайте иновативен, успешен и дългосрочен бизнес, без граници и ограничения.
Увеличете доходите си, докато помагате на хората около вас, като им давате възможност да постигнат добър стандарт чрез уникални спестовни продукти за защита на живота и здравето  им.

Успехът е въпрос на избор!

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.